EVENEMENTEN voor het ONDERWIJS

de kunst van kennis

STAP voor STAP

 

U heeft iets te organiseren...

Of het nu een mooi congres, een inhoudelijke teamdag, een spetterende presentatie, een waardevol afscheid of een bijzondere opening is, een ONDERWIJSSALON is altijd een verrassende keuze. U wilt iets organiseren voor uw scholengroep, team, groep directeuren of genodigden. En... U wilt iets bijzonders. Bijzonder op inhoud en bijzonder op vorm.

Het eerste contact...

U neemt contact op via mail of telefoon. We maken kennis en bespreken de globale ideeën. We maken een afspraak om de contouren van uw ONDERWIJSSALON te gaan schetsen.

De vrijblijvende brainstorm...

We gaan in overleg om de belangrijkste piketpaaltjes te slaan voor deze unieke ONDERWIJSSALON:

WIE gaan we WAT, WAAROM laten meemaken en HOE gaan we dat WAAR en WANNEER doen en HOEVEEL mag dat kosten...

Een passend voorstel...

U krijgt een eerste voorstel voor locatie, catering, aankleding en programma met daarbij een passende begroting. Indien nodig worden aanpassingen gedaan tot we samen een plan hebben voor een geweldige ONDERWIJSSALON.

Aan het werk...

Wij gaan aan het werk en houden jullie over alles op de hoogte. Daar waar gewenst of nodig passen we in overleg de plannen voortdurend aan aan nieuwe wensen, gedachten en ontwikkelingen. De uitnodigingen voor uw ONDERWIJSSALON gaan de deur uit, leveranciers vastgelegd en sprekers worden geboekt.

De dag zelf... 

Alles is geregeld. De LOCATIE is opgebouwd en ingericht. De gekozen AMBIANCE verrast de bezoekers vanaf de binnenkomst tot het laatste afscheid. De gekozen CONTENT is precies wat jullie je publiek willen meegeven. Jullie gasten worden ondergedompeld in een heerlijke EXPERIENCE. Een dag die een perfecte HERINNERING achterlaat, beladen met KENNIS, vervuld van ONTMOETING, wemelend van VERWONDERING en bomvol INSPIRATIE.

En u kunt...

En u? U krijgt ook een perfecte HERINNERING, beladen met KENNIS, vervuld van ONTMOETING, wemelend van VERWONDERING en bomvol INSPIRATIE. Want? Want werkelijk alles is geregeld. Werkelijk alles...

Wat een dag... Wat een KENNIS wat een KUNST... Wat een ONDERWIJSSALON.

The day after...

De dag erna zindert het binnen uw organisatie nog na van het programma dat u uw gasten heeft voorgeschoteld. Wij zorgen ervoor dat alles goed wordt afgehandeld. Als er nog verslagen, video-rapportages, of tekenimpressies verwerkt en verzonden moeten worden of andersoortige follow-up nodig is, dan gaan wij daarvoor aan de slag. Totdat alles wat afgesproken was, gedaan is. Want DE ONDERWIJSSALON regelt werkelijk alles! Alles tot in de puntjes...

de SALON
WAT is het
ADVIES & INTERIM
recensies

E-mailen
Bellen
LinkedIn