EVENEMENTEN voor het ONDERWIJS

de kunst van kennis

teamsessie  studiedag  symposium  kick-off  congres  presentatie  opening  jubileum personeelsfeest  brainstorm  opening  pitch  vergadering  afscheid
 

Een ONDERWIJSSALON bezit altijd de vier basis ingrediënten kennis, ontmoeting, verwondering en inspiratie. Deze ingrediënten zijn terug te vinden in de bouwstenen die we gebruiken om een ONDERWIJSSALON samen te stellen. De bouwstenen die we gebruiken om uw event te creëren zijn:

  • LOCATIE  We zoeken een verrassende locatie om uw gasten te ontvangen (dat kan natuurlijk de eigen plek zijn).
  • AMBIANCE  We bepalen de perfecte ambiance om uw bijeenkomst aan te kleden.
  • CONTENT We kiezen passende en uitdagende content als essentiële leidraad van uw event.
  • EXPERIENCE We zorgen ervoor dat uw publiek wordt ondergedompeld in een overweldigende experience.
  • HERINNERING We laten uw genodigden na de enerverende ervaring achter met een magnifieke herinnering.


KENNIS

Veel organisaties hebben een leven lang leren en professionaliteit hoog in het vaandel. En terecht! Kennis is een belangrijke voorwaarde en een onmisbare sleutel tot goed onderwijs. Maar...

Kennis komt in vele gedaanten. Te vaak wordt er gekozen voor enkel theoretische inhoud op het gebied van didactiek of pedagogiek. Maar...

Kennis kan in vele vormen gegoten worden. Bij een ONDERWIJSSALON kiezen we ervoor om kennis in een veelheid aan verschijningen ten tonele te brengen.

- - - -

Je kan een mens niets leren; je kan hem alleen helpen het zelf te ontdekken in zichzelf.
Galileo Galilei
Italiaans natuurkundige 1564-1642


ONTMOETING

Een event is de uitgelezen mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Samen leren, samen eten, samen beleven, samen zijn!

Tijdens een ONDERWIJSSALON zoeken we naar spannende maar ook ongedwongen manieren om elkaar te ontmoeten. Een ontmoeting om kennis te maken, te delen of om juist te verdiepen en verder te gaan waar we vorige keer gebleven zijn.

- - - -

Ontmoeting tussen twee persoonlijkheden is als het samenvoegen van twee chemische stoffen. Wanneer er een reactie volgt, zijn beide veranderd.
Carl Gustav Jung
Zwitserse psychiater 1875 -1961


VERWONDERING

Van alle ingrediënten van een ONDERWIJSSALON is verwondering misschien wel de meest belangrijke. Het blijkt telkens weer de essentiële toevoeging om iets in beweging te krijgen en commotie te veroorzaken.

Verwondering maakt nieuwgierig en lokt iedereen uit tot leren. De verbazing tovert een glimlach op ieders gezicht en zorgt voor connectie. En de verrassing zorgt voor een onvergetelijke herinnering. Een onvergetelijke ONDERWIJSSALON.

- - - -

Wijsheid begint met verwondering.
Socrates
Grieks filosoof 469 v.C. - 399 v.C.


INSPIRATIE

U wilt uw publiek inspireren. U wilt dat de bagage die tijdens deze ONDERWIJSSALON is aangereikt de volgende dag de werkvloer op stormt. U wilt dat de deelnemers niet kunnen wachten om het geleerde in praktijk te brengen. Uw wilt dat er enthousiaste reacties worden gedeeld op alle sociale media over hoe geweldig en enerverend uw evenement was. 

Inspiratie is uw mooiste cadeau voor alle aanwezigen. En dat is wat u wilt.

 U wilt een ONDERWIJSSALON...

- - - -

Inspiratie bestaat, maar zij kan ons pas vinden als we werken.
Pablo Picasso
Spaans schilder, tekenaar en beeldhouwer 1881-1973

de SALON
HOE werkt het
ADVIES & INTERIM
recensiesE-mailen
Bellen
LinkedIn