EVENEMENTEN voor het ONDERWIJS

de kunst van kennis

Wat anderen erover zeggen...

 

Rick van het Maalpad (locatiedirecteur): Een 50-jarig jubileum organiseren voor een organisatie als de ‘Leo Kanner’ vraagt nogal wat. Meer dan 1000 leerlingen, ruim 250 personeelsleden, 6 onderwijslocaties en heel, heel veel speciaal onderwijs expertise. De Leo Kanner (onderwijsgroep) is een begrip in de wijde regio. Niet alleen biedt zij onderwijs en ondersteuning aan de leerlingen en ouders, maar ook is nauwe samenwerking met de jeugdzorg en maatschappij vanzelfsprekend. Om iedereen mee te kunnen laten genieten van dit 50-jarig jubileum is dan ook veel (onderwijs)kennis, creativiteit en organisatietalent nodig. Deze eigenschappen zijn op het lijf geschreven van Erik Siebel. Mede door de intensieve betrokkenheid van DE ONDERWIJSSALON hebben wij samen, op geheel eigenwijze, een geweldig 50-jarig jubileum gevierd op alle scholen met als afsluiting een groots symposium in Corpus. Een dag gevuld met gerenommeerde gastsprekers en optredens voor alle personeelsleden en externe genodigden.

Annemarie Meester (afdelingsdirecteur SO Korte Vlietschool): Erik Siebel van DE ONDERWIJSSALON neemt je als dagvoorzittter op gepassioneerde wijze mee in het programma. Hij stemt goed af op het onderwerp, prikkelt deelnemers, zet aan tot denken en leidt het geheel, met af en toe een kwinkslag, in goede banen. Voor herhaling vatbaar!

Rien Timmer (voorzitter college van bestuur): Onder regie van DE ONDERWIJSSALON is onze lustrumviering daadwerkelijk ‘anders dan anders’ geworden. Een beetje eigenwijs, verrassend, met een goed mix van inhoud en entertainment, van informatie en theatraliteit, van geraakt en ontroerd worden en nieuwe dingen leren. Zonder Erik Siebel hadden we vast óók een mooie dag gehad. Mét en dankzij Erik werd het een écht memorabele dag.

de SALON
WAT is het
HOE werkt het
ADVIES & INTERIME-mailen
Bellen
LinkedIn